| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ania
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 12:10 pm Temat postu: tez tak macie? |
|
|
Witam wszystkich. Trochę śmiesznie się czuję pisząc jako pierwsza, ale może ktoś mi odpowie. Kupiłam cały zestaw. Stosuję i mam pierwsze spostrzeżenie: w ogóle nie chce mi się jeść!! Przez cały dzień nie czuję głodu- wystarcza mi lekki obiadek. Też tak macie? Tak ma być? Bo w programie wyraźnie piszą żeby jeść kilka razy dziennie. Ja po zjedzeniu tego blonnika czy koktajlu nie mam ochoty na nic więcej - czuję się pełna. Mam się zmuszać? Chyba nie! Jeszcze się nie ważyłam, ale po ciuchach ... nie będę zapeszać. Napiszcie proszę.
pozdrawiam
ania |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justyna
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 8:42 am Temat postu: |
|
|
javascript:emoticon(' ')HEJ. Nie wiem jak to jest na tej diecie bo jeszcze jej nie stosuje. chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o niej. czy masz jakies skutki uboczne. I w jakim czasie tracisz kilogramy. Ja chciałabym schudnąć jakieś 15 kg. Czy na tej diecie jest to możliwe? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 9:26 am Temat postu: schudłam! |
|
|
około 5 kilogramów! tak wskazuje waga, ale po ubraniach wydaje mi sie że więcej;-) Czuje się świetnie, nie jestem oklapnięta i co ważne nie jestem głodna. ha do sylwestra będę "chudzina"
pozdrowiska
ania |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|