Forum Zdrowe odchudzanie z Ideal Fit Strona Główna Zdrowe odchudzanie z Ideal Fit
Forum poświęcone bezpiecznemu odchudzaniu.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

tez tak macie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Zdrowe odchudzanie z Ideal Fit Strona Główna -> Odchudzanie z Ideal Fit
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ania

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 12:10 pm    Temat postu: tez tak macie? Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Trochę śmiesznie się czuję pisząc jako pierwsza, ale może ktoś mi odpowie. Kupiłam cały zestaw. Stosuję i mam pierwsze spostrzeżenie: w ogóle nie chce mi się jeść!! Przez cały dzień nie czuję głodu- wystarcza mi lekki obiadek. Też tak macie? Tak ma być? Bo w programie wyraźnie piszą żeby jeść kilka razy dziennie. Ja po zjedzeniu tego blonnika czy koktajlu nie mam ochoty na nic więcej - czuję się pełna. Mam się zmuszać? Chyba nie! Jeszcze się nie ważyłam, ale po ciuchach ... nie będę zapeszać. Napiszcie proszę.
pozdrawiam
ania
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
justyna

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 8:42 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

javascript:emoticon('Very Happy')HEJ. Nie wiem jak to jest na tej diecie bo jeszcze jej nie stosuje. chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o niej. czy masz jakies skutki uboczne. I w jakim czasie tracisz kilogramy. Ja chciałabym schudnąć jakieś 15 kg. Czy na tej diecie jest to możliwe?
Powrót do góry
ania

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 9:26 am    Temat postu: schudłam! Odpowiedz z cytatem

około 5 kilogramów! tak wskazuje waga, ale po ubraniach wydaje mi sie że więcej;-) Czuje się świetnie, nie jestem oklapnięta i co ważne nie jestem głodna. ha do sylwestra będę "chudzina" Smile
pozdrowiska
ania
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Zdrowe odchudzanie z Ideal Fit Strona Główna -> Odchudzanie z Ideal Fit Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: